About Waterdream

Waterdream & Tophat lanceren een unieke editie

Waterdream en Tophat slaan de handen ineen voor een unieke samenwerking. Zowel Waterdream als Tophat lanceren een nieuwe editie met een hypermoderne technologie, klassiek interieur en een ongekende snelheid gemaakt door Nederlandse vakmensen.

Defender 90 Waterdream-editie Wide Body

De Defender 90 Waterdream-editie is uniek in zijn soort: de krachtigste Defender ooit met een compleet nieuwe bodykit en de motor van de laatste Corvette Z06 met 650pk. Daarnaast heeft deze editie speciaal ontwikkelde APP race remmen, luchtvering die je met een app in hoogte kan verstellen en Koni race dempers.

Waterdream S-850 Speedster

De Waterdream S-850 Speedster, s’werelds snelste sloep, wordt in een speciale editie gelanceerd tezamen met de Defender 90 Waterdream edititie. Met dezelfde kleur, speciaal op maat gemaakte klokken, velours bekleding, esthec, backlichted logo’s en nog veer meer details die op beide producten voor komen is het een echte twee eenheid. Voor deze editie is ook een nieuwe stuurconsole ontwikkeld in de W vorm. Bij deze W is een op maat gemaakt 90 cm Carbon stuur met ingelegde type aanduiding. In de W zit 10 inch Raymarine scherm met oa. Navigatie en audio bediening. Beide producten hebben ook een op maat ontworpen audio installatie van meer dan 3000 Watt van Rockford Fosgate. De audio engineers in de USA hebben de audio opstelling gemaakt. De boot wordt aangedreven door een Yamaha 4,2L v6 met 300pk en een topsnelheid van 80km/u

Meer informatie is terug te vinden via waterdream.nl

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios