Joris 50 jaar

Ter gelegenheid van de verjaardag van Joris, verzocht zijn vrouw ons om voor hem een verrassingsvideo te monteren. Eerst werden aan familie en vrienden gevraagd om een korte persoonlijke video boodschap op te nemen. Deze werden verzameld en aansluitend aangeleverd. Persoonlijke elementen, humoristische effecten en emotionele boodschappen werden toegevoegd zodat de surprise-video als een grote verrassing kon worden getoond op de feestavond.

Een persoonlijke video een een zeer originele en zeer persoonlijk kado. Zeker omdat elke vriend en vriendin hierin op zijn eigen wijze sympathie en liefde kan tonen richting de ontvanger van de video.

Geïnteresseerd in een persoonlijke video of soortgelijke productie? Neem dan contact op om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Wij helpen graag!

 

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios