© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Verkoop Huis

Video ter promotie van een luxe woonhuis, geproduceerd in opdracht van ID Makelaar Makelaars te Hilversum.

Een drone is uitermate geschikt om in te zetten voor zowel fotografie als ook video van een onroerend goed project. Juist de beelden vanuit de lucht geeft extra dimensie en geeft de kijker een goed beeld van het totale perceel.

Een beter impressie van uw huis dan vanuit de lucht kunt u een potentiële koper niet bieden. Drone Pro zet uw huis en omgeving vanuit de lucht duidelijk op de foto en video. Een meer unieke wijze om uw huis te promoten bestaat er niet.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Vrijstaand wonen in een royale, rietgedekte villa aan de Herenweg!

Omgeven door water maar toch op korte afstand van o.a. Loosdrecht, Breukelen en Utrecht wordt een prachtige, luxe afgewerkte villa met rieten kap gebouwd. De uitstraling, de grootte van het perceel (ruim 2 hectare!), de villa met een netto woonoppervlakte van 260 m2 en de locatie vormen samen een uniek aanbod waarvan u wellicht al jaren droomt!
Bouwvergunningen, tekeningen en technische omschrijving zijn reeds beschikbaar.

Het ontwerp betreft een vrijstaand rietgedekt landhuis met een netto woonoppervlakte van 260 m2. De begane grond heeft een netto woonoppervlakte van 138 m2 en de verdieping van 123 m2 met daarboven nog een bergvliering.

Woonoppervlakte: 260 m2 (netto)
Inhoud woning: 1000 m3
Perceeloppervlakte: 20.219 m2

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios