Aftermovie Chill & Groove

In juli 2017 organiseerde het Bosch voor het derde opvolgende jaar haar ‘eigen’ culinaire muziek event waar ‘Chill & Groove muziek’ centraal stond in een relaxte en luxe setting op de unieke Waterfront locatie.

De waterfront werd weer geheel ingericht als Chill-Out locatie met cool meubilair waaronder lekkere loungebanken en ligbedden, een DJ-booth, een podium voor de Dj’s met artiesten én een theaterkeuken voor de Meesterkoks. Gasten werden ondergedompeld in een relaxte wereld waar muziek en de culinaire heerlijkheden samenkwamen op een unieke plek in Amsterdam.

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios