About Waterdream

Waterdream en Tophat slaan de handen ineen voor een bijzondere samenwerking. Zowel Waterdream als Tophat lanceren een nieuwe editie met een hypermoderne technologie, klassiek interieur en een ongekende snelheid gemaakt door Nederlandse vakmensen.

Waterdream S-850 Speedster
De Waterdream S-850 Speedster, ’s werelds snelste sloep van 8,5e meter, lanceert een nieuwe editie in lijn met de nieuwe Tophat Defender 90 Watedream-editie.
De Waterdream S-850 Speedster heeft op maat gemaakte klokken, een Esthec vloer, backlighted logo’s en meer details die op beide producten voorkomen.
Voor de S-850 Speedster is ook een nieuwe stuurconsole ontwikkeld in de vorm van een W. In het stuur zit een 10 inch Raymarine scherm met o.a. navigatie en audiobediening. Beide producten hebben ook een speciaal ontworpen audio installatie van meer dan 3000 Watt ontwikkeld door Rockford Fosgate. De boot wordt aangedreven door een Yamaha 4,2L v6 met 300pk en een topsnelheid van 80km/u.
Het interieur van de boot en de auto is bekleed met een nieuwe soort velours ontwikkeld door Vyva Fabrics, geschikt voor binnen en buiten.

Voor zowel de Tophat Defender als de Waterdream Speedster heeft Akzo Nobel Coatings een unieke kleur ontwikkeld, Military Green (colour code GWG).

De speciale Speedster van Waterdream is vanaf juli verkrijgbaar via waterdream.nl en info@waterdream.nl (Lex Sluyter).

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios