Over Drone Pro

Maak kennis met de mogelijkheden van Drone Pro op het gebied van fotografie of het produceren van een op maat gemaakte video

Drone Pro is gespecialiseerd als fotograaf in het maken van sfeervolle foto's en als filmmaker in het maken van pakkende video-producties. Indien mogelijk en door de autoriteiten toegestaan, wordt hierbij tevens gebruikgemaakt van een drone voor fraaie cinematografische beelden.

Drone Pro creëerd ultra-HD of op verzoek 4K-belevingen "geschoten" vanuit de lucht met een drone. Deze beelden combineren wij met detail-opnames vanaf de grond. Gecombineerd geven deze doorgaans de beste impressie van het onderwerp, de gelegenheid, de locatie of de sfeer. Al vele jaren wordt Drone Pro ingezet in verschillende sectoren of gelegenheden. Afhankelijk van de wensen van onze klant worden de objecten, gebeurtenissen, het feest of andere situaties ludiek in beeld. Dit doen wij voor zwel voor het (lokale) bedrijfsleven als ook de particuliere sector. Film en fotografie wordt steeds meer ingezet via websites en social media. Drone Pro levert professioneel beeldmateriaal dat tevens betaalbaar is voor deze klant.

U kunt (eindelijk) videoproducties betaalbaar inzetten

Elke klant heeft de keuze om het ruwe onbewerkte materiaal te ontvangen. Hiermee kunt u aansluitend zelf uw montage verzorgen maar vanzelfsprekend neemt Drone Pro dit werk graag uit handen.  Het bewerken van foto's en editten van filmmateriaal zit Drone Pro in het bloed. Het uitgangspunt is altijd om ludieke eindproducties op te leveren met mooie beelden die aansluitend een zeer lange tijd op het netvlies blijven hangen van de kijker. En dat alles voor een betaalbare prijs!

Gecertificeerd voor het inzetten van een drone

Tijdens alle werkzaamheden en de wijze waarop Drone Pro werkt met de een drone staat de veiligheid voorop! Drone Pro is ROC gecertificeerd bij het NLR (Nederlands Lucht- en Ruimtevaart Centrum) en dat betekend dat Drone Pro ingezet kan worden voor commerciële doeleinden. Het voordeel voor de klant is, dat los van een veilige vlucht, alle aangeleverde foto's en videoproducties (legaal !) commercieel gebruikt mogen worden, zonder dat de klant mogelijk problemen krijgt met controlerende instanties.

Meer over de regelgeving betreffende de inzet van een drone leest u op de website van  de Rijksoverheid.

Over Hendrik Jan de Vink

Hendrik-Jan de Vink is de grondlegger van Drone Pro. Al sinds zijn jeugd geïnteresseerd in fotografie, film en muziek. Na een uitgebreide carrière in de zakelijke dienstverlening besloot hij in 2015 om zijn eigen bedrijf te starten. Aangezien er vele aanbieders zijn in de video & fotografie sector, besloot hij een unique selling point toe te voegen aan zijn diensten.

Een drone werd derhalve aangeschaft en sindsdien is deze (bijna) niet meer weg te denken tijdens de opdrachten die Drone Pro uitvoert voor haar klanten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor uw vragen of wensen.

Ons werk wordt tevens aanbevolen via: www.fotograaf-info.nl
Portretfotografie Fotoshoot Hilversum

Gespecialiseerd in oa

 • Videoproducties & fotografie voor feesten & Partijen
 • Product fotografie
 • Portret fotografie
 • Fotografie & film Nautische Sector
 • Inspirerende films voor Onroerend Goed Sector
 • Fotografie huizen & interieur voor de makelaardij
 • Promotiefilm & Aftermovies
 • Sfeer fotografie bij verschillende gelegenheden
 • Fotografie & film waarbij een drone wordt ingezet
 • Inspectie met een drone
 • Fotografie voor bruiloften
 • Korte films voor Social media
DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen. DuPho gelooft in de kracht en waarde van beeld, verbindt, inspireert, adviseert en vertegenwoordigt fotografen op juridisch, zakelijk en creatief gebied.

Inhuren drone

Bent u zelf fotograaf, productiebedrijf, cameraman, of producent? Heeft u een tekort aan gekwalificeerd personeel of heeft u extra ondersteuning nodig tijdens opnamedagen? Dan kunt u ons inhuren voor uw opdracht(en) voor de mooiste beelden vanuit de lucht. Wij brengen samen met u als opdrachtgever dan de visuele boodschap tot leven.

Feesten & Partijen

Wij bieden bedrijfsfotografie en filmproducties voor een breed scala gelegenheden aan. Van een korte foto- of videoreportage van een product of dienst tot een dag vullende verslag van een evenement. Wij zijn overal inzetbaar! Hierbij bieden wij complete pakketten voor fotografie en video aan tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden.

Verkoop huis

Een beter impressie van uw huis dan vanuit de lucht kunt u een potentiële koper niet bieden. Drone Pro zet uw huis en omgeving vanuit de lucht duidelijk op de foto en video. Een meer unieke wijze om uw huis te promoten bestaat er niet.

Bedrijfsfilm

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf als geen ander in een strakke bedrijfsfilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.