© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Over JD Car Care

Welkom bij de Carwash specialist in het Gooi. JD Car Care reinigt, wast, poetst en verzorgt uw auto indien gewenst bij de klant op locatie! Tevens hebben Zij een werkplaats in Nieuw Loosdrecht alwaar de werkzaamheden aan uw auto kunnen worden uitgevoerd.

Zij wassen uw auto met de hand inclusief deursponningen, wielkasten, naden en kieren worden hierdoor schoner dan als u met uw auto door een wasstraat gaat. Voor een streeploos resultaat wordt uw auto naderhand gedroogd met een microvezel zeem. Zij behandelen uw auto derhalve zeer secuur met de hand, met als voordeel dat er geen schade van wasborstels kan voorkomen of dat delen onvolledig gewassen worden.

Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van zowel de binnen- als buitenzijde van uw auto. Daarnaast verzorgen Zij tevens schade herstel, uitdeuken zonder spuiten, steenslag reparaties, en bekleding reparaties. De verzorging is geheel op maat, precies aangepast aan uw wensen.

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios