Over Julia van Helvoirt

Na het winnen van Idols is de 24-jarige Julia super gemotiveerd om door te breken in de Nederlandse muziekindustrie. De Nederlandse volkszangeres gaat er alles aan doen om heel Nederland kennis met haar te laten maken. Hoewel ze tot voor kort nog werkzaam was als grondstewardess, weet ze zeker dat ze voor haar muzikale carrière wil gaan.

Bekijk onze promo video van Julia van Helvoirt

De blonde zangers heeft nooit ergens spijt en viert het leven, vooral met haar vriendinnen. Haar motto is "Gewoon doen". Deze instelling zal haar goed van pas komen in het House of Talent. Er is één ding dat ze zeker weet: “ik ben een volkszangeres in hart en nieren”. De droom van Julia is om met haar eigen Nederlandstalige volksmuziek op ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’ te staan. Julia heeft de titel van winnares van Idols reeds op haar naam staan.

Julia van Helvoirt is 1 van de kandidaten uit het SBS programma House of Talent en nu te boeken voor optredens in het land.

Boeking of een optie plaatsen voor Julia van Helvoirt?

Voor meer informatie over Julia van Helvoirt kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios