About Interboat - Intender - Intercruiser

Onbezorgd genieten van de watersport, dat is waar Interboat voor staat. De keuze van een vaartuig is de eerste stap waarmee u dichter bij dit ultieme doel komt. Laat dat dan wel meteen de juiste keuze zijn. Zij zien het als hun missie om u daarbij van dienst te zijn met maatwerk advies.

Naast de gerenommeerde sloepen, tenders en cruisers van de eigen werf, hebben zij altijd interessante occasions uit voorraad, ook van andere werven. Met één groot pluspunt: Zekerheid

Interboat is een echt familiebedrijf. Sterker nog, de trouwe klantenkring ervaart de zorg en aandacht  die zij aan de ‘familieleden’ bieden als vertrouwd. De verkoop, service en onderhoud sterkt deze band. Maar ook met extra’s als winterstalling, transport, verzekering en zelfs vaarlessen, helpen ze u op weg in de fantastische wereld van de watersport. 

Model Intender 820

De Intender 820 heeft een geheel open spiegel die ‘in ruste’ met een waterdichte klep afsluitbaar is. Het grote zwemplateau is uit elke positie aan boord eenvoudig bereikbaar. Direct rond de stuurstand liggen -binnen handbereik- twee consoles met daarin de koelkast, fonteintje met stromend water en/of verschillende bergruimten.

De geheel open spiegel biedt veel ruimte en verbindt de ruime kuip met het grote zwemplateau. Werkelijk uniek is dat de stuurbank in het achterschip in een handomdraai is om te bouwen tot een driepersoons zonnedek. In het vooronder is een zeer goed toegankelijke, afsluitbare WC ruimte mogelijk. Dit samen met een koelkast en een fonteintje met stromend water maakt deze 820 zeer comfortabel en is een nachtje aan boord verblijven zeer goed mogelijk. De motorisering loopt van 27 tot aan 170 pk diesel.

Specificaties:

Lengte: o.a. 8.10 mtr
Breedte: 2.80 mtr
Motorisering: 27-170 pk
Diepgang: 0.70 mtr
Doorvaarthoogte: 1.20 mtr
Gewicht met 33 pk: ca. 1.850 kg
Constructie casco: overnaads handlay-up polyester met 10 jaar garantie
Inhoud dieseltank ca. 60 l
Inhoud watertank ca. 30 l

Voor meer informatie, bezoek: interboat.nl/product/intender/intender-820/

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios