© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

About Blijlevens BV

Blijleven Sloopwerken BV is verhuisd, en dat mochten ze weten in Geldermalsen en omstreken!

Afgelopen vrijdag middag was de verhuizing van het materiaal van Blijleven koppensnellers.

Vanaf de Bommelweg, waar het ooit allemaal begonnen is en bewoners en vrienden ons stonden uit te zwaaien, reed een stoet van vrachtwagencombinaties en busjes richting het nieuwe terrein in Geldermalsen.

Vooraf gegaan aan Cok en Marijke Blijleven die de laatste rit voorgingen om het materiaal weg te brengen.

De eerste beelden zijn in elkaar gezet door Hendrik-Jan de Vink van drone-pro en de beelden van de drone volgen dan ook nog.

Kijk en geniet van de eerste mooie beelden!

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios