About the Barfly

Varen met een belevenis vanaf het moment van aan boord gaan tot aan het moment van vertrek. U wordt in de watten gelegd door The Barfly Crew.

The Barfly is een luxueuze sloep die iedere vaartocht tot de ultieme belevenis maakt. Onze loungeboot biedt plek voor 40 gasten. Aan boord bevindt zich een elektrisch uitschuifbare tafel geschikt voor zes personen, een open keuken, voldoende zitgelegenheid, een zonnedek, een professionele geluidsinstallatie, een toilet en een eigen Wi-Fi spot.

Vanuit de thuishaven Loosdrecht of een haven naar keuze kunt u diverse vaartochten maken op en om de Loosdrechtse Plassen, maar ook daarbuiten.

The Barfly Loosdrecht
thebarfly.nl

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios