Celebration of The Macallan Distillery

EDRINGTON OPENT THE MACALLAN DISTILLERY IN SPEYSIDE

Edrington onthult de nieuwe The Macallan Distillery en bijbehorend bezoekerscentrum op het Easter Elchies-landgoed te Schotland, dat zich sinds 1824 de thuisbasis van de beste luxe single malt mag noemen. Het gerenoveerde complex is ontworpen door Rogers Stirk Harbour + Partners. De opvallende, hedendaagse architectuur is gesitueerd in een helling, gevormd naar authentieke Schotse heuvels. Duurzaamheid en esthetiek stonden bij deze renovatie hoog in het vaandel. Vanaf 2 juni zijn de distilleerderij en het bezoekerscentrum open voor publiek.

The Macallan, opgericht in 1824, is een van 's werelds meest geliefde en bekroonde single malt whisky's, dankzij de grootse kwaliteit en een onderscheidende smaak. Het bedrijf is opgericht aan de hand van leidende principes, bekend als de Six Pillars. Alexander Reid richtte het merk op, op een plateau boven de rivier de Spey in het noordoosten van Schotland. Al sinds het begin is een obsessie met kwaliteit het kenmerk van The Macallan. De distilleerderij is omgeven door een landgoed van 150 hectare, waarvan Easter Elchies House, een landhuis gebouwd in 1700, het kloppend hart is. themacallan.com

Edrington omvat een paar van de grootste alcoholische drankenmerken in de wereld, waaronder The Macallan, The Famous Grouse, Highland Park, Cutty Sark, The Glenrothes, Brugal en Snow Leopard Vodka. Het hoofdkantoor van Edrington zit in Schotland: in totaal werken er circa 3.000 werknemers bij de verschillende bedrijven en partners, waarvan 70 procent in het buitenland. Het bedrijf beheert de eigen logistiek naar dertien landen en houdt toezicht over de andere export via joint ventures en overeenkomsten met derde partijen. Edringtons hoofdaandeelhouder is The Robertson Trust, dat sinds 1961 al ruim 250 miljoen pond doneerde aan verschillende goede doelen.

Kijk voor meer informatie op themacallan.com

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios