© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Bross BV - 25 jaar vakmanschap

Een promotie film opgeleverd voor Bross BV voor publicatie op hun website. Bross BV voert projectopdrachten uit voor nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw èn de agrarische sector. Het was een mooie uitdaging en interessant ervaring om deze beelden te mogen maken...

Bross BV is gevestigd in Elst en Rhenen. Het marktgebied is voornamelijk Nederland, maar strekt zich uit door heel Europa. Bross BV voert projectopdrachten uit voor nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw èn de agrarische sector. Het specialisme van richt zich, naast de gangbare bouwprojecten, op de levering en montage van wandbeplating, dakbeplating, zetwerken en dakisolatie.

Bross bv
Sportweg 28
3921DP ELST (UT)
Tel: +31 (0)318-470504

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios