Food - Horeca - Sfeer - Product

Fotografie voor allerlei situaties!

Op zoek naar een fotograaf voor uw producten, mooie close up beelden van uw gerechten of andere food gerelateerde zaken? Of wellicht dient uw horeca etablissement eens sfeervol in beeld gebracht te worden? Wij fotograferen met de beste Sony camera die er momenteel beschikbaar is in de markt. Deze is voorzien van verschillende lenzen set-ups en daarmee kunnen we verschillende sfeermomenten uitstekend in beeld brengen. Voor elke locatie is de juiste "gear" aanwezig.

Indien mogelijk trachten we ook gebruik te maken van een drone. Sommige producten lenen zich daar uitstekend voor! Juist de beelden vanuit de lucht geeft extra dimensie en geeft de kijker een goed beeld van het de ruimte, omgeving en sfeer.

Een beter impressie van uw product, service of dienst kan kunnen wij met de juiste fotografie aanbieden.

Wilt u meer informatie en weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Over JD Car Wash

Welkom bij de Carwash specialist in het Gooi. Carwash at Home reinigt, wast, poetst en verzorgt uw auto indien gewenst bij de klant op locatie! Tevens hebben wij een werkplaats in Nederhorst den Berg op industrietrein Nieuw Walden alwaar de werkzaamheden aan uw auto kunnen worden uitgevoerd.

Wij wassen uw auto met de hand inclusief deursponningen, wielkasten, naden en kieren worden hierdoor schoner dan als u met uw auto door een wasstraat gaat. Voor een streeploos resultaat wordt uw auto naderhand gedroogd met een microvezel zeem. Wij behandelen uw auto derhalve zeer secuur met de hand, met als voordeel dat er geen schade van wasborstels kan voorkomen of dat delen onvolledig gewassen worden.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van zowel de binnen- als buitenzijde van uw auto. Daarnaast verzorgen wij tevens schade herstel, uitdeuken zonder spuiten, steenslag reparaties, en bekleding reparaties. De verzorging is geheel op maat, precies aangepast aan uw wensen.

promotiefilm
promotiefilm laten maken
IMG_2779
IMG_2965
IMG_2782
IMG_3103
IMG_2841
IMG_2927
IMG_3064
IMG_2874
DCIM100GOPROGOPR1844.
IMG_2988
IMG_3066
IMG_2941

In Portfolios