About Waterdream

Waterdream en Tophat slaan de handen ineen voor een unieke samenwerking. Zowel Waterdream als Tophat lanceren een nieuwe editie met een hypermoderne technologie, klassiek interieur en een ongekende snelheid gemaakt door Nederlandse vakmensen.

Defender 90 Waterdream-editie Wide Body

De Defender 90 Waterdream-editie is uniek in zijn soort: de krachtigste Defender ooit met een compleet nieuwe bodykit en de motor van de laatste Corvette Z06 met 650pk. Daarnaast heeft deze editie speciaal ontwikkelde APP race remmen, luchtvering die je met een app in hoogte kan verstellen en Koni race dempers.

Tophat Land Rover Defender 90 Wide Body

De Tophat Land Rover Defender 90 Wide Body is de eerste Defender ooit met een compleet nieuw ontworpen body kit, Het dashboard is volledig ontwikkeld, specifiek voor deze auto, net zoals de wide body kit, de velgen, skid plate, grille, herpositionering van de tankdop en de gehele aandrijflijn. Het is een klassieker met ongekende krachten door de supercharged 6,2L V8.

Vintage look, cutting edge technologie

Nog een paar unieke overeenkomsten tussen The Speedster en de Tophat Defender Waterdream:

- Speciaal ontwikkelde kleur
- Custom made instrumentenpaneel
- Esthec vloer
- Ledverlichting
- Verlicht logo aan de buitenzijde
- Het materiaal en de kleur van de bekleding (exclusief velvet door Viva Vybrics)
- Audio set-up door Rockford Fosgate
-Wolf in schaapskleren

Waterdream en Tophat staan bekend om producten met een ‘wolf in schaapskleren’-karakter. Ze kiezen voor klassieke looks met een moderne touch en ongekende snelheid, gemaakt door Nederlandse vakmannen en afgestemd op de wensen van elke klant.

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios