© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Project HET KOMPAS - Oud Loosdrechts

Dit project wordt ontwikkeld op een landtong die ruim (140 m) de 1e Loosdrechtse Plas in zal steken, vanuit het hart van Loosdrecht op het terrein van het voormalige restaurant ‘Het Kompas’.

Alle woningen liggen direct aan de 1e Loosdrechtse Plas of de Vuntusplas en beschikken over een houten terras met eigen aanlegsteiger én extra ligplaats (box) in de privé haven met een min. afmeting van 8 x 3 m.

Deze film geeft een duidelijk beeld van de voorgang van de bouw en actuele situatie per maart 2018.

Wilt u meer weten?

WVO Makelaars
Bel 030 692 03 04
info@wvo.nl

ID Makelaars
Bel 035 642 44 74
info@idmakelaars.nl

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios