About Interboat - Intender - Intercruiser

Onbezorgd genieten van de watersport, dat is waar Interboat voor staat. De keuze van een vaartuig is de eerste stap waarmee u dichter bij dit ultieme doel komt. Laat dat dan wel meteen de juiste keuze zijn. Zij zien het als hun missie om u daarbij van dienst te zijn met maatwerk advies.

Naast de gerenommeerde sloepen, tenders en cruisers van de eigen werf, hebben zij altijd interessante occasions uit voorraad, ook van andere werven. Met één groot pluspunt: Zekerheid

Interboat is een echt familiebedrijf. Sterker nog, de trouwe klantenkring ervaart de zorg en aandacht  die zij aan de ‘familieleden’ bieden als vertrouwd. De verkoop, service en onderhoud sterkt deze band. Maar ook met extra’s als winterstalling, transport, verzekering en zelfs vaarlessen, helpen ze u op weg in de fantastische wereld van de watersport. 

Model Intender 700

De Intender 700 is een opvallend model. Naast een paar opmerkelijke noviteiten kent de gemoderniseerde uitvoering van een sloep nog één extra prettige bijkomstigheid. Dankzij een compleet nieuw onderwaterschip, bereikt de 700 met weinig vermogen een hoge snelheid.

De eigentijdse Intender 700 heeft een geheel open spiegel die met een waterdichte klep is af te sluiten. De open spiegel geeft veel ruimte en verbindt de ruime kuip met het grote zwemplateau. Werkelijk uniek is dat de stuurbank in het achterschip in een handomdraai is om te bouwen tot een driepersoons zonnedek. De nieuwe tender meet 700 eerlijke centimeters.

Met de Intender 700 combineert Interboat maximaal rendement en comfort met minimale verbruikscijfers. Zie daar de ultieme contradictio in terminis! Interboat mikt met dit model op watersporters die eigentijds design en comfort graag koppelen aan stevige sportieve prestaties.

En met de 33 pk 4 cilinder diesel vaart de boot maar liefst 21 km/u! En met de 42 pk zelfs 25 km/u.

Voor meer informatie, bezoek: www.interboat.nl/product/intender-700/ 

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios