SV Loosdrecht nieuw kunstgras

In 2018 is op het sportpark van sv Loosdrecht hard gewerkt aan het nieuwe kunstgrasveld. Deze film geeft een goede impressie en update van de werkzaamheden van de afgelopen weken.

Op 21 maart 2018 begon SCS met haar klus met het kunstgrasveld SV Loosdrecht en was gelijk de eerste contouren van het nieuwe veld al zichtbaar door het plaatsen van de nieuwe lichtmasten rondom veld 1. Na het weekend van 25 maart was het vervolgens de beurt aan Loonbedrijf H. van de Meent die het oude veld hebben afgegraven.

In de daaropvolgende twee weken is het afgegraven veld weer deels volgestort met nieuw zand dat als onderlaag gaat dienen voor het nieuwe kunstgrasveld. Tegelijkertijd is er ook een behoorlijk begin gemaakt met het straatwerk rondom het nieuwe kunstgrasveld kunstgrasveld SV Loosdrecht.

Tot op heden heeft CSC de planning strak onder controle en ligt de club en CSC nog steeds perfect op schema, dus mogelijk dat er de 28e mei de eerste wedstrijden gespeeld kunnen worden.

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios