Social Video Campagne

Op zoek naar een originele & spraakmakende Social Video Campagne? Met een grappige, ontroerende of indrukwekkende videoadvertentie genereer je meer merkbekendheid en bied je relevante informatie die de kijker raakt.

Daarnaast is een social video campagne op social media zoals Facebook en YouTube geschikt om meer leads en verkeer naar je website te realiseren. Wil jij ook meer resultaat uit je online marketing halen? Dan zijn video campagnes zeker interessant voor jou.

Voordat de social video campagne wordt gemaakt, is het van belang te weten wie je doelgroep is en waar de mensen binnen deze doelgroep naar op zoek zijn. Hoe kan jouw bedrijf hen helpen? Wij denken graag vanuit het uitgangspunt van je doelgroep. Dit verwerken we in de Facebook, LinkedIn, YouTube of Instagram video campagne.

Deze radio en videocampagne geeft JAMES meer naamsbekendheid en zorgt ervoor dat ook de concurrentie hoort dat JAMES niet stil zit.

De focus ligt op de doelgroepen jonge gezinnen en 60+ ers. De tekst van de campagnespot is toegeschreven naar beide doelgroepen. JAMES probeert vooral particuliere klanten over te halen om op de website een zomercheck te boeken, zodat ze veilig en goed voorbereid op vakantie kunnen.

Meer informatie op jamesautoservice.nl

Ook op zoek naar een videocampagne boodschap? Neem dan contact op met drone-pro.nl

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios