Haringpartij

De vangst van nieuwe haring begin juni wordt is dit jaar op feestelijke en traditionele wijze gevierd op initiatief van de Stichting Haring op Rijsenburg.
Datum van deze prachtige partij was 21 juni 2016. Buitenplaats Sparrendaal te Dreibergen-Rijssenburg was het stijlvolle decor van deze exclusieve haringpartij.
De dresscode was vanzelfsprekend voor de dames elegant als altijd, met hoed en voor de heren tenue de ville.

De Stichting Haring op Rijsenburg heeft als doelstelling om jaarlijks vooraanstaande gasten uit te nodigen om gezamenlijk te genieten van de zachte zilte smaak van de nieuwe haring. En daarnaast een brug te slaan tussen verleden, heden en toekomst door studentencorpora een unieke kans te bieden te netwerken met bestuurders van vandaag.

Meer informatie is terug te vinden via de website haringoprijsenburg.nl

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios