About Navilex

Navilex Boat Trading Loosdrecht is de exclusieve agent voor de Benelux van de merken Breedendam, Frauscher, Jan van Gent,  Waterdream, VanQuish en Chapman. Veel mensen die een nieuwe boot willen kopen hebben al een schip. Onze afdeling jachtmakelaardij adviseert en helpt klanten om hun bestaande schip tegen een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Het spreekt voor zich dat u dus ook voor een gebruikte boot bij ons terecht kunt.

Navilex Boat Trading Loosdrecht heeft in haar eigen haven een groot aanbod van gebruikte sloepen liggen, de afdeling sloepen makelaardij heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van o.a. Breedendam en Jan van Gent. Onze klanten willen vooral ontspannen op het water. Maar een schip moet vaarklaar gemaakt worden, heeft een regelmatige poetsbeurt nodig, vergt onderhoud en dan is er nog de winterstalling. Al deze beslommeringen kan Navilex u uit handen nemen. Dus alles wat u nog hoeft te doen is opstappen en varen maar!

Zie tevens www.navilex.nl

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios