Reportage Haringpartij - Buitenplaats Sparrendaal te Driebergen

Elk jaar wordt de Haringpartij in Driebergen gehouden. Net als andere jaren jaar heeft Buitenplaats Sparrendaal haar deuren geopend voor dit exclusieve event.

De vangst van nieuwe haring begin juni werd ook dit jaar op feestelijke en traditionele wijze gevierd. Op 28 juni 2017 vormde Buitenplaats Sparrendaal het stijlvolle decor van deze exclusieve haringpartij en werd de vangst uitgebreid gevierd.

Meer informatie over deze traditionele Haringpartij treft u aan op haringpartijoprijsenburg.nl

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios