© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

About Interboat - Intender - Intercruiser

Onbezorgd genieten van de watersport, dat is waar Interboat voor staat. De keuze van een vaartuig is de eerste stap waarmee u dichter bij dit ultieme doel komt. Laat dat dan wel meteen de juiste keuze zijn. Zij zien het als hun missie om u daarbij van dienst te zijn met maatwerk advies.

Naast de gerenommeerde sloepen, tenders en cruisers van de eigen werf, hebben zij altijd interessante occasions uit voorraad, ook van andere werven. Met één groot pluspunt: Zekerheid

Interboat is een echt familiebedrijf. Sterker nog, de trouwe klantenkring ervaart de zorg en aandacht  die zij aan de ‘familieleden’ bieden als vertrouwd. De verkoop, service en onderhoud sterkt deze band. Maar ook met extra’s als winterstalling, transport, verzekering en zelfs vaarlessen, helpen ze u op weg in de fantastische wereld van de watersport. 

Model Intender 820

De op eigen werf in Zwartsluis gebouwde Intender 780 heeft een sierlijke belijning, is standaard zeer compleet uitgerust en is toonaangevend in comfort. Het grote zwemplateau is door een deur in de spiegel zeer eenvoudig bereikbaar. De twee consoles midscheeps zijn geschikt als koelkast, fonteintje met stromend water en/of verschillende bergruimten. In de afgesloten ruimte in de punt kan een pomptoilet worden geplaatst. Door het moderne onderwaterschip heeft de 780 uitstekende vaareigenschappen voor zowel langzaam als het optionele snel varen.

Voor meer informatie, bezoek: Interboat.nl

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios