© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

About Six Stars Agency

Stap met Six Stars Agency in de wereld van high-end eventservice! Bij Six Stars Agency komen events en hostesses samen.  Verwacht van Six Stars Agency de klassieke hostessenservice, maar dan nét een beetje anders. Extravagant, elegant, chique en ambitieus. Vijf sterren is niet genoeg, samen met de 24/7 service, stijlvolle, slimme en energieke hosts en hostesses, en ondersteuning tijdens de evenementen zorgt Six Stars Agency voor die zesde ster.

Door goed naar u te luisteren en proactief in te spelen op uw wensen, kunnen zij de perfecte vertaalslag maken. Geen detail wordt overgeslagen. Six Stars Agency helpt u met het creëren van een bijzonder event dat uw gasten niet snel zullen vergeten.

Six Stars Agency

Van der Pekstraat
1031CN Amsterdam
Tel: 06 4535 3269

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

In Portfolios