© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Op zoek naar een originele & spraakmakende Social Media Online Video Campagne? Met een grappige, ontroerende of indrukwekkende videoadvertentie genereer je meer merkbekendheid en bied je relevante informatie die de kijker raakt.

Daarnaast is een Social Media Online Video Campagne op social media zoals Facebook en YouTube geschikt om meer leads en verkeer naar je website te realiseren. Wil jij ook meer resultaat uit je online marketing halen? Dan zijn video campagnes zeker interessant voor jou.

Voordat de video campagne wordt gemaakt, is het van belang te weten wie je doelgroep is en waar de mensen binnen deze doelgroep naar op zoek zijn. Hoe kan jouw bedrijf hen helpen? Wij denken graag vanuit het uitgangspunt van je doelgroep. Dit verwerken we in de Facebook, LinkedIn, YouTube of Instagram video campagne.

Online video maakt een enorme vlucht: de video consumptie neemt toe, het wordt steeds makkelijker en goedkoper om video content te produceren en sociale platformen als YouTube en Facebook herbergen een schat aan videomateriaal. Belangrijk om video niet per kanaal te benaderen, maar juist de centrale aanpak loont!

Visie op Social Media Online Video Campagne

Omdat video in vele kanalen past, is het verleidelijk om per kanaal online video in te zetten. Toch is het belangrijk om een video niet klakkeloos op elk kanaal op dezelfde manier weg te zetten, maar passend te maken voor ieder kanaal. Een centrale aanpak dus, waarbij we op kanaalniveau nog specifiek finetunen om op elk kanaal de beste performance te behalen.

JAMES Autoservice Campagne 2018 from Drone Pro – Oud Loosdrecht on Vimeo.

Deze Social Media Online Video Campagne geeft JAMES meer naamsbekendheid en zorgt ervoor dat ook de concurrentie hoort dat JAMES niet stil zit.

De focus ligt op de doelgroepen jonge gezinnen en 60+ ers. De tekst van de Online Video Campagne is toegeschreven naar beide doelgroepen. JAMES probeert vooral particuliere klanten over te halen om op de website een zomercheck te boeken, zodat ze veilig en goed voorbereid op vakantie kunnen.

Meer informatie op jamesautoservice.nl

Ook op zoek naar een Social Media Online Video Campagne boodschap? Neem dan contact op met drone-pro.nl

Of surf naar onze video’s om meer voorbeelden te zien!

Comments are closed.