© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Je wilt een goedkope bedrijfsfilm laten maken? Dat kan bij Drone Pro Videoproducties!

Ben je op zoek naar een creatief en flexibel team die invulling geeft aan jou marketingcommunicatie vraagstuk. Dan helpen wij je graag bij jouw project. Of dit nu een bedrijfsfilm, productfilm, vlog, videoclip, documentaire of aftermovie is. Wij gaan graag de uitdaging aan om samen een zo uniek mogelijk concept te creëren wat bij jouw wensen past. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe technieken en ideeën die we graag gebruiken voor jouw opdracht.

Natuurlijk hangt de prijs erg af van de exacte wensen, maar we kunnen al vanaf € 500 euro een bedrijfsfilm voor u produceren!
En heb je geen bedrijfsruimte of showroom, dan gaan wij de uitdaging graag aan om er toch voor te zorgen dat een inspirerende bedrijfsfilm wordt opgeleverd.

Wij werken samen met veel verschillende partijen zoals Princen bier, Lengers Yachts, Interboat, Givaudan, vele makelaars en vele andere MKB bedrijven. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en geen opdracht is ons te gek. Wij zien het als topsport om samen met onze opdrachtgevers een innovatief en uniek concept te creëren dat naadloos aansluit op de communicatiedoelstelling van onze klanten.

Goedkope bedrijfsfilm laten maken?

Met onze bedrijfsfilms word je beter gevonden door zoekmachines als Google. Zet deze op je website, YouTube en social media kanalen. Gebruik je video(‘s) op evenementen, in salesgesprekken en bij promoties.Vraag op deze pagina een vrijblijvende offerte aan!

Comments are closed.