© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Een betaalbaar promotiefilmpje maken vergroot je bereik enorm. Laat zien wat u in huis hebt, breng de beleving over en laat een promotiefilm maken op maat!

Staat er een spetterend evenement op de planning? Gaat uw bedrijf een nieuw product op de markt brengen? Er is geen betere manier om deze bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen dan met een promotiefilm! Samen met u creëren wij een promotievideo die écht indruk maakt.

Door een promotievideo te laten maken breng jij een boodschap overtuigend over. Hoe communiceer je jouw boodschap op een manier die écht indruk maakt? Drone-Pro zorgt dat jij impact maakt met een goede promotiefilm. Een sterke promotievideo brengt jouw boodschap met mooi beeld en geluid en overtuigt klanten. Of je nu een product lanceert, een evenement wilt promoten of een sterke campagne wilt opzetten. Wil je graag een promotiefilm laten maken door Drone-Pro? Vul ons formulier in en je ontvangt vrijblijvend meer informatie.

Door het laten maken van een promotiefilm breng je jouw boodschap op een heldere en aantrekkelijke manier over. Door visueel te communiceren houd je de aandacht van je doelgroep langer vast en herinneren ze je verhaal beter. Een promotiefilm kan je op diverse kanalen vertonen, zoals websites, social media en beurzen. Hierdoor vergroot je de zichtbaarheid. Ook je online vindbaarheid verbetert, want zoekmachines als Google zijn fan van video.

Met de komst van social media zoals Facebook en Twitter is het mogelijk om een enorm publiek te bereiken met een klein budget. Mensen zijn sociale wezens, en zodra ze zien dat iemand in hun netwerk iets leuk vindt of iets gaat bezoeken is de kans groot dat zij zelf ook nieuwsgierig worden. Het is de kunst om iets te creëren wat mensen willen delen met hun netwerk, en wat is er nu toegankelijker dan een video met een hoog entertainmentgehalte? Samen met u creëren wij een grappige, indrukwekkende of zelfs choquerende promotiefilm die uw evenement, product of dienst onder de aandacht brengt bij een groot publiek.

Wil je ook een promotiefilm laten maken?

Ben je op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op potentiële klanten? Dat de kracht van het bedrijf als geen ander in een strakke bedrijfsfilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we je graag van dienst!

Wij bieden veel uiteenlopende typen bedrijfsfilms, promotiefilms en aftermovies, afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Of het nu om een korte bedrijfsfilm gaat, aftermovie, promotiefilm of een instructiefilm. Promotiefilm maken is een van onze specialisme!

Wij proberen ons altijd te verdiepen in het bedrijf om de communicatieboodschap perfect te vertalen naar de uiteindelijke bedrijfsfilm. Wij helpen je dus graag bij het maken van een beeldregistratie van het bedrijf of product die je daarna weer kunt gebruiken als promotiemateriaal.

Comments are closed.