© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten via een promotiefilm? Zodat de kracht van uw bedrijf als geen ander in een strakke bedrijfsfilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst!

Wij bieden veel uiteenlopende typen bedrijfsfilms, afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Of het nu om een korte bedrijfsfilm gaat, een promotiefilm of een instructiefilm, bedrijfsfilms maken is een van onze specialismen!

Drone Pro probeert zich altijd te verdiepen in uw bedrijf om de communicatieboodschap perfect te vertalen naar de uiteindelijke bedrijfsfilm. Wij helpen u dus graag bij het maken van een beeldregistratie van uw bedrijf, product of event.

Daarnaast zitten er meerdere voordelen aan voor het hebben van mooie luchtfoto’s van uw bedrijf of product(en). De luchtfoto’s die wij van uw bedrijfspand of product maken zijn uitermate geschikt om te gebruiken als promotiemateriaal. Denkt u bijvoorbeeld aan gedrukte media zoals reclamefolders of advertenties. Tevens kunt u deze gebruiken voor social media kanalen zoals Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram.

Wij richten ons sterk op het MKB binnen een straal van 50 km rondom Hilversum, Loosdrecht, Breukelen, Loenen aan de Vecht, Bussum, Baarn, Soest, Utrecht, Almere, Amersfoort, Zeist, Bilthoven, Laren, Eemnes, Abcoude en andere plaatsen in Noord Nederland en provincie Utrecht. Om die reden kunnen wij tegen scherpe tarieven u een breed scala aan diensten aanbieden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op! Bekijk ook onze facebookpagina voor actueel werk.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van diverse producties.

 

promotiefilm