© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Maak kennis met Drone Pro Loenen aan de vecht voor Video- en fotografie producties op het gebied van luchtfotografie, luchtvideo, evenementen fotografie, bedrijfsfotografie , feesten & partijen, productfotografie, en tevens bedrijfs- en promotiefilms!

Drone fotografie valt op, is spectaculair en luchtfotografie met een drone fotograaf is een echte eyecatcher. Drone Pro te Oud Loosdrecht is gespecialiseerd in het verzorgen van luchtfoto’s en luchtfotografie voor zowel video en voor foto. Een dronefoto geeft een spectaculaire blik van boven. een drone fotograaf maakt adembenemende luchtfoto’s van uw bedrijf, vastgoedobject, camping, hotels, vakantieparken of uw huis. Normale fotografie geeft vaak een te beperkt beeld van het onderwerp. Met drone luchtfotografie krijgt de klant een perfect overzicht van het object. De beelden die wij fotograferen maken wij met een hoogwaardige Drone, de DJI Phantom 4 Professional of een DJI Mavic pro. Drone Pro vliegt standaard met camera’s die 4K opname kwaliteit ondersteunen & ultra high resolutie voor foto’s. Het filmen in full HD is dus ook mogelijk.

Onze drone fotograaf maakt foto’s die naadloos te integreren zijn in uw website, social media, brochure of ander drukwerk. Al veel bedrijven in Nederland hebben bij Drone Pro een luchtfoto laten maken. De mogelijkheden van aerial fotografie zijn eindeloos.

Bij productie waarbij detailshots gemaakt moeten worden gebruiken we buiten de Drone tevens hoogwaardige Sony A9 full frame camera’s voor fotografie en film.

Een drone fotograaf biedt betaalbare creatieve mogelijkheden voor beeldopnames vanuit de lucht die voorheen ondenkbaar waren. Als ervaren dronevliegers gaan wij uitdagingen aan, echter wel op een veilige en verantwoorde manier. Wat wij doen is heel simpel – wij creëren 4K belevingen en ultra high resolutie fotografie.


Als klant voor fotografie of videoproducties heeft u de keuze om het ruwe onbewerkte materiaal te ontvangen zodat u zelf uw montage kunt verzorgen maar vanzelfsprekend neemt Drone Pro dit werk graag uit uw handen en verzorgen wij de nabewerking.

Voor professionele fotografie & Airial foto’s moet u derhalve bij Drone-Pro zijn. We onderhouden een sterke band met de regelgevende instanties en zorgen voor een veilige werkomgeving, voor de veiligheid van het publiek, het milieu, de omgeving, de klant en onze medewerkers.

Voor verschillende soorten Fotografie zijn wij inzetbaar. Een voorbeeld van producties en foto’s  treft u hieronder aan. Schroom niet om specifieke wensen of gelegenheden met ons te overleggen.

Onze drone fotograaf kan gebruikt worden voor:

– camping / jachthaven
– bungalowpark / vakantiehuizen
– bedrijfspand, bouerderijen en/of bedrijfsterrein
– infrastructuur, wegenbouw, historische gebouwen en landschappen
– makelaardij, huis, tuin of kavel
– feesten en evenementen
– speedboten, luce jachten, mooie auto’s, oldtimers, motoren en zeilboten
– sportwedstrijden, buitensporten, zoals paardrijden, mountainbiken, wakeboarden etc

Fotografie voor feesten & events;

Drone Pro is inzetbaar als fotograaf op bruiloften, feesten, events etc. Drone Pro kan daarbij zowel de voorbereiding op de dag vastleggen, het (bruids)feest , het event of persoonlijke fotoshoots van de aanwezigen.

Persoonlijke fotoshoots;

Een fotoshoot kan plaatsvinden in een fotostudio maar ook op een bijzondere locatie. Wij zoeken altijd samen met de klant de beste locatie om een fraaie shoot te realiseren.

Product fotografie;

Bent u op zoek naar een mooie foto van uw producten? Van ieder product kunnen wij een mooie foto reportage maken welke gebruikt kan worden voor commerciële doeleinden.

Fotografie sfeer impressies;

Met veel zorgvuldigheid kan Drone Pro uw bedrijf, woning of andere locatie sfeervol vastleggen. Zowel vanuit de lucht, als detailfoto’s vanaf de grond.


Neem contact met ons op voor verder overleg! Wij bieden graag onze diensten aan. Bekijk ook onze facebook pagina voor actuele foto’s en video’s. Bel ons voor Drone fotograaf breukelen prijs

[supsystic-gallery id=10 position=center]

Klik hier voor meer informatie of om andere pagina’s van onze website te bekijken