© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Fotografie Evenementen of Partijen in Loosdrecht & Hilversum | Drone Pro

Maak kennis met de mogelijkheden van Drone Pro op het gebied van fotografie en het produceren van video’s. Drone Pro is gespecialiseerd in het verzorgen van luchtopnamen, zowel voor het produceren van video’s maar tevens voor fotografie. Wat wij doen is heel simpel – wij creëren 4K belevingen vanuit de lucht, gecombineerd met (detail) opnames vanaf de grond.

De klant heeft de keuze om het ruwe onbewerkte materiaal te ontvangen zodat u zelf uw montage kunt verzorgen maar vanzelfsprekend neemt Drome Pro dit werk graag uit handen.

Drone Pro heeft als visie om zowel fotografie maar ook juist video betaalbaar te laten zijn voor de consument mar tevens ook voor het (regionale) MKB.

Bij ons kunt u een drone inzetten om mooi beeldmateriaal te realiseren. De klant heeft de keuze om het ruwe onbewerkte materiaal te ontvangen zodat u zelf uw montage kunt verzorgen maar vanzelfsprekend neemt Drome Pro dit werk graag uit handen.

Voor verschillende soorten fotografie zijn wij inzetbaar. Schroom niet om specifieke wensen of gelegenheden met ons te overleggen.

Fotografie voor feesten & events;

Drone Pro is inzetbaar als fotograaf op bruiloften, feesten, events etc. Drone Pro kan daarbij zowel de voorbereiding op de dag vastleggen, het (bruids)feest , het event of persoonlijke fotoshoots van de aanwezigen.

Persoonlijke fotoshoots;

Een fotoshoot kan plaatsvinden in een fotostudio maar ook op een bijzondere locatie. Wij zoeken altijd samen met de klant de beste locatie om een fraaie shoot te realiseren.

Product fotografie;

Bent u op zoek naar een mooie foto van uw producten? Van ieder product kunnen wij een mooie foto reportage maken welke gebruikt kan worden voor commerciële doeleinden.

Fotografie sfeer impressies;

Met veel zorgvuldigheid kan Drone Pro uw bedrijf, woning of andere locatie sfeervol vastleggen. Zowel vanuit de lucht, als detailfoto’s vanaf de grond.

Een greep uit ons werk treft u hieronder aan.

* Klik op de foto’s voor een uitvergroting

Diversen Fotografie:

[supsystic-gallery id=16]

Fotografie feesten & events:

[supsystic-gallery id=17]

Fotografie Producten:

[supsystic-gallery id=21]

Fotografie huizen:

[supsystic-gallery id=19]

Fotografie portret:

[supsystic-gallery id=20]

Fotografie food:

[supsystic-gallery id=18]

Fotografie Boten:

[supsystic-gallery id=15]

Sfeer fotografie:

[supsystic-gallery id=22]

Fotografie Auto’s:

[supsystic-gallery id=14]

Fotografie Evenementen of Partijen in Loosdrecht & Hilversum | Drone Pro

ortom; voor meerdere mogelijkheden kunt u bij Drone Pro terecht. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij helpen u graag op weg!

Klik hier voor meer informatie of verder onze website te bekijken.