© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Maak kennis met de mogelijkheden van Drone Pro op het gebied van luchtfotografie en luchtvideo!

Drone Pro te Oud Loosdrecht is gespecialiseerd in het verzorgen van luchtfoto’, luchtopnamen, luchtfotografie zowel video, film als foto. Dit doen we met drones. Een drone is een kleine, eenvoudig hanteerbare elektrische helikopter. De drones bieden betaalbare creatieve mogelijkheden voor beeldopnames vanuit de lucht die voorheen ondenkbaar waren. Als ervaren dronevliegers gaan wij uitdagingen aan, op een veilige en verantwoorde manier. Wat wij doen is heel simpel – wij creëren 4K belevingen.

Bij ons kunt u een drone huren om mooi beeldmateriaal dit te realiseren, maar ook voor een totaal video kunt u bij ons terecht, zowel beelden vanaf de grond (met oa een DJI Osmo, GoPro  en Sony A9) als ook vanuit de lucht met een DJI Phantom 4 Professional en DJI Mavic Pro. Drone Pro vliegt standaard met camera’s die 4K opname kwaliteit ondersteunen. Uiteraard is het filmen in full HD ook mogelijk. De klant heeft de keuze om het ruwe onbewerkte materiaal te ontvangen zodat u zelf uw montage kunt verzorgen maar vanzelfsprekend neemt Drome Pro dit werk graag uit uw handen.

Bij alles wat wij aanbieden en de wijze waarop wij werken staat de veiligheid voorop. We onderhouden een sterke band met de regelgevende instanties en zorgen voor een veilige werkomgeving, voor de veiligheid van het publiek, het milieu, de omgeving, de klant en onze medewerkers.

Boerderij Kortenhoef - Copyright www.drone-pro.nl
Boerderij Kortenhoef – Copyright www.drone-pro.nl

Drone Pro heeft hierbij als visie om zowel fotografie en video betaalbaar te laten zijn. Onze doelgroep is hierbij de consument en het (regionale) MKB die tegen acceptabele tarieven gebruik kunnen maken van de laatste technologieën zoals het inzetten van een drone.

Kortom; voor meerdere mogelijkheden kunt u bij Drone Pro terecht. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij helpen u graag op weg!

Klik hier voor meer informatie of verder onze website te bekijken.