© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Drone fotograaf Bussum | Fotografie | Videoproducties | Promotiefilms

Drone Pro voorziet klanten in Bussum van luchtfotografie ook wel dronefotografie genoemd.

Met speciale foto camera’s kunnen we tot 35 Megapixel luchtfoto’s maken. Ook drone luchtvideo is mogelijk, hiermee “leggen we de lat letterlijk hoger“!

Met onze drone verzorgen wij luchtfotografie welke geschikt is voor de volgende doeleinden:

Particulieren, makelaars, ondernemers, projectontwikkelaars, dakdekkers, aannemers, brandweer (lucht inspectie), energiebedrijven, service bedrijven (zonnepaneel controle), evenementenbureaus, telecombedrijven, justitie, fotografen.

Voor verschillende soorten fotografie zijn wij inzetbaar. Schroom niet om specifieke wensen of gelegenheden met ons te overleggen.

 

Fotografie voor feesten & events;

Drone Pro is inzetbaar als fotograaf op bruiloften, feesten, events etc. Drone Pro kan daarbij zowel de voorbereiding op de dag vastleggen, het (bruids)feest , het event of persoonlijke fotoshoots van de aanwezigen.

Persoonlijke fotoshoots;

Een fotoshoot kan plaatsvinden in een fotostudio maar ook op een bijzondere locatie. Wij zoeken altijd samen met de klant de beste locatie om een fraaie shoot te realiseren.

Product fotografie;

Bent u op zoek naar een mooie foto van uw producten? Van ieder product kunnen wij een mooie foto reportage maken welke gebruikt kan worden voor commerciële doeleinden.

Fotografie sfeer impressies;

Met veel zorgvuldigheid kan Drone Pro uw bedrijf, woning of andere locatie sfeervol vastleggen. Zowel vanuit de lucht, als detailfoto’s vanaf de grond. * Klik op de foto’s voor een uitvergroting

Diversen Fotografie:

[supsystic-gallery id=16]

Fotografie feesten & events:

[supsystic-gallery id=17]

Fotografie Producten:

[supsystic-gallery id=21]

Fotografie huizen:

[supsystic-gallery id=19]

Fotografie portret:

[supsystic-gallery id=20]

Fotografie food:

[supsystic-gallery id=18]

Fotografie Boten:

[supsystic-gallery id=15]

Sfeer fotografie:

[supsystic-gallery id=22]

 

Drone fotograaf Bussum | Fotografie | Videoproducties | Promotiefilms