© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Een droom kwam uit voor skûtsjes-liefhebber Steven Voorn. Na drie jaar is het eindelijk gelukt om de van oorsprong Friese skûtsjeswedstrijd naar Loosdrecht te halen. Acht skûtsjes vulden 6 juni 2018 de Loosdrechtse plassen en streden om de eerste Skûtsjesilen Loosdrecht Cup. Het skûtsjesilen evenement te Loosdrecht was zeer spectaculair en druk bezocht!

Het Skûtsjesilen evenement Loosdrecht was een waar spektakel. Mensen die nog nooit hebben gezeild, sprongen op de boten en werden begeleid door ervaren zeilers. “Zo’n mooie dag. We hadden wind, zon, mooi publiek en mooie wedstrijden. Het kon niet beter”, glunderde organisator Steven Voorn.

Traditie:
Steven is een Loosdrechter met Fries bloed die vroeger altijd naar de Sneekweek ging waar deze boten volop aanwezig zijn. “Toen deed ik m’n ogen dicht en zag ik die boten hier gaan op de Loosdrechtse plassen en ik dacht dat het een spektakel zou zijn.”

Skûtsjesilen evenement Loosdrecht

Een omroeper uit Friesland verzorgt het wedstrijdcommentaar en waarschuwde de beginnende zeilers nog even. “Pas op voor de giek als je voor de wind gaat, want je krijgt hem zo in je ‘harses’.” Steven legde uit: “Er zit zo veel snelheid in en je ziet dat iedereen die aan boord zit echt moet werken. Je moet het met elkaar doen anders kan je zo’n wedstrijd niet winnen.

Als het aan Steven ligt, wordt dit een traditie in Loosdrecht. “Wat mij betreft wordt het Skûtsjesilen evenement Loosdrecht volgend jaar gewoon twee dagen.”

Programma Skutsjesilen Loosdrecht is te vinden op de website (www.skutsjesilenloosdrecht.nl) en op de Facebook pagina www.facebook.com/skutsjesilenloosdrecht 

Over Drone Pro

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf of product als geen ander in een strakke bedrijfs- of promotiefilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst! Wij produceren graag uw bedrijfsfilm.

Of heeft u eerdaags een feest of event en wenst u deze kleurrijk in beeld te brengen zodat de bezoekers later een terugblik kunnen zien van het evenement? Ook daarvoor kunt u Drone Pro inzetten.

Zoals u zich wellicht kunt voorstellen vraagt het best wat ervaring & skills om goed met een drone te vliegen, laat staan om ervoor te zorgen dat er mooie drone video’s mee worden gemaakt. Wij zijn getraind en zeer ervaren. Wij maken al gebruik van een drone toen deze op de markt verschenen in 2015. Wij zijn tevens ROC gecertificeerd en mogen derhalve commerciele vluchten maken voor onze opdrachtgevers. Door de ruime ervaring en onze high-end apparatuur weten wij als geen ander hoe je indrukwekkende beelden kan maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Comments are closed.