© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Dat de kracht van uw bedrijf als geen ander in een strakke bedrijfsfilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst!

Wij bieden veel uiteenlopende typen bedrijfsfilms, afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Of het nu om een korte bedrijfsfilm gaat, een webvideo of een instructiefilm, bedrijfsfilms maken is een van onze specialismen!

Wij proberen ons altijd te verdiepen in uw bedrijf om de communicatieboodschap perfect te vertalen naar de uiteindelijke bedrijfsfilm. Wij helpen u dus graag bij het maken van een beeldregistratie van uw bedrijf of product die u daarna weer kunt gebruiken als promotiemateriaal.

Daarnaast zitten er meerdere voordelen aan voor het hebben van mooie luchtfoto’s van uw bedrijf of product(en). De luchtfoto’s die wij van uw bedrijfspand of product maken zijn uitermate geschikt om te gebruiken als promotiemateriaal. Denkt u bijvoorbeeld aan gedrukte media zoals reclamefolders of advertenties. Tevens kunt u deze gebruiken voor social media kanalen zoals Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram.

Wij verzorgen complete videoproducties of professionele foto’s van uw woning in Loosdrecht, Blaricum, Laren, Hilversum, ’t Gooi, Breukelen, Loenen aan de Vecht, Soest, Baarn, Bussum, Eemnes, Utrecht, Bilthoven, Amstelveen, Vreeland, Kortenhoef, Nederhorst den Berg etc.

Wij richten ons sterk op het MKB binnen een straal van 50 km rondom Hilversum. Om die reden kunnen wij tegen scherpe tarieven u een verschillende diensten aanbieden.

Een voorbeeld van enkele bedrijfsfilmpjes treft u hieronder aan.

[huge_it_videogallery id=”5″]