© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Fotografie Evenementen of Partijen

Wij bieden bedrijfsfotografie voor een breed scala aan gelegenheden zoals fotografie evenementen of partijen. Van een korte foto- of videoreportage van een productpresentatie tot een dag vullende reportage van een compleet evenement. Wij zijn overal inzetbaar!

Wij hebben al  op menig bedrijfsfeest, opening, evenementen of partijen of beurs gefotografeerd. We bieden complete pakketten voor bedrijfsfotografie en video aan tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Maar ook voor familiefeestjes, een bruiloft, verjaardagsfeest of reünie geldt dat de foto’s de herinneringen helpen vast te houden, ze te laten herleven en ze de gevoelens weer opnieuw wekken. Als middelpunt van het feest kun je niet alles meekrijgen of onthouden. Zo zijn de foto’s zelfs getuige van die momenten die je eigenlijk niet eens écht hebt opgemerkt of heel snel weer vergeten bent. Foto’s en/of een video geven die momenten alsnog (terug).

Afhankelijk van de locatie kan ook onze drone ingezet worden voor beelden vanuit de lucht. Het maken van een luchtfoto van uw feest evenement ging nog nooit zo eenvoudig en snel maar tegenwoordig kost het maken van een beeldregistratie vanuit de lucht ook relatief weinig. Het geschoten beeldmateriaal is uitermate geschikt voor publicatie op het internet (social media) maar ook voor de gedrukte pers zoals een krant of tijdschrift.

[supsystic-gallery id=’17’]

Voor een actueel overzicht van onze  fotowerk en videoproducties kunt u tevens onze facebook pagina raadplegen.