© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Drone live streaming, ja dat kan en is vandaag de dag mogelijk!

Hoe leuk is het indien u uw gasten (of thuisblijvers) kunt mededelen dat uw evenement, feest of partij live vanuit de lucht te volgen is via YouTube. Dit is mogelijk met de drone welke wij inzetten. Middels het communiceren van een unieke url (website verwijzing) kan op afstand worden meegekeken. Deze uitzending kan publiekelijk toegankelijk zijn, echter u kunt ook kiezen voor een privé beveiligd kanaal. Vanzelfsprekend is een goede wifi verbinding op locatie wel nodig hiervoor. Zo ook dienen de kijkers toegang hebben tot internet (youtube) middels een snelle (minimaal 4G og breedband) internetverbinding

De drone heeft een maximale vliegtijd van circa 20 a 25 minuten. Er dient derhalve wel rekening gehouden te worden dat om de 20 minuten de uitzending kort zal worden onderbroken om te “tanken”. Oftewel; de drone moet worden  voorzien van een nieuwe batterij.

DCIM100GOPROGOPR0350.

Loenen aan de Vecht - Copyright www.drone-pro.nl

Neem contact met ons op voor verder overleg! Wij bieden graag onze diensten aan.

Drone live streaming!