© Copyright Drone-Pro 2018

Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Drone-Pro.

Ook het gebruik van merk- en productnamen van Drone-Pro in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Drone fotograaf, voor fotografie vanuit de lucht!

Bent u zelf fotograaf, productiebedrijf, cameraman, of producent? Heeft u een tekort aan gekwalificeerd personeel of heeft u extra ondersteuning nodig tijdens opname dagen? Dan kunt u ons inhuren voor uw opdracht(en) voor de mooiste beelden vanuit de lucht.

Wij brengen samen met u als opdrachtgever dan de visuele boodschap tot leven en stemmen dit exact af op het doel dat uw opdrachtgever met de bedrijfsfilm, promotiefilm of andere videoboodschap wilt bereiken.

Neem contact met ons op voor verder overleg! Wij bieden graag onze diensten aan.

Voor verschillende soorten fotografie zijn wij inzetbaar. Schroom niet om specifieke wensen of gelegenheden met ons te overleggen.

Fotografie of film voor feesten & events;

Drone Pro is inzetbaar als fotograaf op bruiloften, feesten, events etc. Drone Pro kan daarbij zowel de voorbereiding op de dag vastleggen, het (bruids)feest , het event of persoonlijke fotoshoots van de aanwezigen.

Persoonlijke fotoshoots;

Een fotoshoot kan plaatsvinden in een fotostudio maar ook op een bijzondere locatie. Wij zoeken altijd samen met de klant de beste locatie om een fraaie shoot te realiseren.

Product fotografie & video;

Bent u op zoek naar een mooie foto van uw producten? Van ieder product kunnen wij een mooie foto reportage maken welke gebruikt kan worden voor commerciële doeleinden.

Fotografie of film sfeer impressies;

Met veel zorgvuldigheid kan Drone Pro uw bedrijf, woning of andere locatie sfeervol vastleggen. Zowel vanuit de lucht, als detailfoto’s vanaf de grond.

* Klik op de foto’s voor een uitvergroting

Diversen Fotografie:

[supsystic-gallery id=16]

Diverse Videoproducties:

[huge_it_videogallery id=”5″]

Neem contact met ons op voor verder overleg! Wij bieden graag onze diensten aan.