Heeft u er wel eens aan gedacht om uw objecten middels nieuwe technologieën extra onder de aandacht te brengen bij potentiele kopers?

Drone Pro zet het totale object vanuit de lucht duidelijk op de foto (of video). Vanuit de lucht krijgt de toekomstige eigenaar een heel goed beeld van het huis, de bijgebouwen, de tuin en de omgeving. Foto’s en video’s kunnen snel opgeleverd worden zodat deze gebruikt kunnen worden voor publicatie op internet of andere doeleinden.
Met deze mogelijkheid biedt u een extra mooie impressie van uw object wat de verkoop positief zal beïnvloeden.

De mogelijkheden die wij bieden zijn:

Luchtfotografie:

• Circa 10 a 20 foto’s vanuit de lucht
• Alle foto’s genomen vanuit verschillende invalshoeken en hoogtes
• Foto’s van o.a. voorzijde, achterzijde, tuin, terras, straat en omgeving, oprit, bijgebouwen en andere relevante objecten
• Foto’s worden (indien noodzakelijk) bewerkt met een bewerkingsprogramma
• Foto’s worden aangeleverd via “wetransfer” per e-mail naar makelaar of opdrachtgever
• Formaat foto’s: JPG high resolutie (indien gewenst kunnen gecomprimeerde foto’s, geschikt voor o.a. internet websites ook worden aangeleverd)

Optioneel:

Wij kunnen ook voor u de fotografie vanaf de grond (binnen- en buitenshuis) verzorgen.

[supsystic-gallery id=13]

Is u interesse gewekt? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kennen de regio Midden Nederland (’t Gooi, Hilversum, Loenen aan de Vecht, Laren, Blaricum, Baarn, Soest, Breukelen, Maarssen, de Vechtstreek, Wijdemeren) zeer goed en zijn ervan overtuigd dat we elke locatie op de best mogelijke manier in beeld kunnen brengen!