Een film laten maken?

Hoe werkt dat precies? Wij leggen u graag uit hoe wij dit aanpakken...

Een gedegen voorbereiding is van groot belang. Alleen bij droge (liefst zonnige) weersomstandigheden kan er gevlogen worden...

Oriëntatie & scripting

In goed overleg worden uw wensen in kaart gebracht. Wij vernemen graag wat van belang is om uw product of dienst goed in beeld te krijgen. Gedurende dit overleg zullen wij indien nodig extra ideeën aandragen waar u zelf wellicht nooit aan heeft gedacht.
Als dit u aanspreekt en goedkeuring krijgt starten we met het maken van een script. De locatie wordt bekeken waarbij goed goed gekeken of dat hier wel gevlogen kan worden met een drone. Aansluitend wordt er een opnameplanning gemaakt.

Is het mooi weer?

Dan kan er worden gestart met de opnames. Alle benodigde sfeerbeelden en onderwerpen worden gefilmd vanuit de lucht en tevens ook close ups shots vanaf de grond. Doorgaans hebben wij hier 4 tot 8 draaiuren voor nodig, echter alles afhankelijk van het script en besproken budget. Zo houden wij de kosten voor u beperkt, zonder dat dit afbreuk doet aan het resultaat.
Voor grotere producties zijn soms meerdere dagen nodig om al het nodige materiaal bij elkaar te filmen. Externe factoren zoals bijvoorbeeld het weer maar ook de tijd van het jaar kunnen hierbij een rol spelen. Een drone kan tenslotte niet vliegen bij veel wind, regen en sneeuw.

Nabewerking & editing

Als alle opnames zijn gemaakt en de muziek is bepaald, dan wordt er gestart met de montage. Al het gefilmde materiaal wordt bekeken en uitgezocht (spotten). Vervolgens worden alle bruikbare beelden chronologisch gemonteerd tot een kloppend geheel. Aansluitend kijken wij of er effecten en kleurcorrecties moeten worden toegepast.
De montage is een langdurig proces. Een ‘flitsende’ montage (snelle beeldwisselingen met veel effecten) duurt vaak langer dan een rustige, zakelijke montage. We proberen altijd de film op de maat van de muziek te monteren om het eindproduct "prettig kijkend" te maken. Vooral bij korte promofilms en productpresentaties passen wij deze werkwijze doorgaans toe.

Oplevering & nazorg

Wanneer de montage klaar is wordt er een preview gemaakt die we samen met de klant bekijken en bespreken. In deze fase kunnen nog correcties worden gedaan en details worden veranderd. We willen uiteindelijk dat de beelden exact naar wens van de klant wordt gemonteerd. Wanneer de wijzigingen zijn doorgevoerd en de film echt helemaal klaar is wordt het eindresultaat digitaal per 'wetransfer' aangeleverd bij de klant.
Wij kunnen u aansluitend ook assisteren voor het plaatsen van de film op social media sites, youtube of uw eigen webserver. Ook op internet gebied hebben wij de nodige know how en kunnen we van dienst zijn. Meer informatie hierover treft u aan op onze andere website van Vink4Vision

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor uw vragen of wensen.

Drone Pro investeert enkel in het beste materiaal!

Onze Mavic Pro en Phantom 4 Professional drones van het topmerk DJI zijn van een uitzonderlijke kwaliteit.Niet voor niets worden door ruim 75% van alle professionals in de drone sector van dit merk gebruik gemaakt.

Daarnaast maken wij ook gebruik van een Sony A9 Camera. Deze camera is een game changer onder de mirrorless camera's. Deze camerais  de beste in het pro-segment binnen de professionele cameramarkt.

Tevens wordt er van meerdere GoPro Hero 4 camera's gebruik gemaakt voor action opnames. Deze camra's zijn eenvoudig zowel binnen als buiten op verschillende plekken op te hangen met een zuignap. De GoPro wordt daarbij op afstand bedient. Hierdoor kunnen vaak mooi actiematige beelden worden geschoten.

Alle bovenstaande camera's hebben de mogelijkheid om 4K opnames te maken. Met behulp van dit materiaal kunnen wij u de allermooiste opnames aanbieden!

Sony A9 Full Frame Camera

Met de A9 worden maar liefst twintig beelden per seconde geschoten bij fotografie. Daarnaast kan de camera per seconde maar liefst zestig keer opnieuw de scherpstelling meten, waardoor het volgen van een snel bewegend onderwerp geen enkel probleem zal zijn. Voor zowel fotografie & filmen is deze camera uitstekend te gebruiken.

 • Sensor: fullframe
 • Resolutie: 24.2 megapixel
 • Fotobeelden per seconde: 20
 • HD of 4K met 120 frames per seconde
 • ISO-bereik: 100 – 51.200

Afhankelijk van de opdracht maken wij tevens gebruik van een Zhiyun-Tech Crane. Dit is een professionele 3 Axis stabilisator crane waarmee rustig, niet schokkend gefilmd kan worden.

Daarnaast maken wij vanzelfsprekend qua geluid ook gebruik van het allerbeste! Wij zijn in het bezit van een Sennheiser EW 122P G3-B Microfoon Set en ander professionele microfoons.

DJI Mavic Pro

De Mavic Pro welke wij gebruiken heeft een 4K-camera (bij utlra HD kan hiermee met 60 frames per seconde gefilmd worden). Naast de vele video opties, is de camera in staat om foto's tot 12 Megapixel te maken in zowel JPEG of DNG RAW-formaat. De DJI Mavic Pro is een kleine maar krachtige drone boordevol functionaliteit die tot voor kort alleen in de grotere quadcopters te vinden was. De Mavic is zeer wendbaar en kan ook tevens indoor vliegen.

 • Maximale snelheid: 64 km/h
 • Vliegtijd op één accu: 27 minuten
 • Brandpuntafstand: 28mm
 • Diafragma: F/2.2
 • Beeldhoek: 78.8°
 • 4K (30fps)
 • Full HD (96fps) video
 • 12MP foto's

Vanzelfsprekend zijn wij in het bezig van de nodig vergunningen en ontheffingen om vluchten te mogen maken voor commerciële doeleinden.

GoPro Hero 4 Silver

Met een GoPro film je adembenemende landschappen en acties in 4K met 15 fames per seconde. Daarmee krijg je een haarscherp beeld. Voor echte snelle actie gebruik we de Full HD-instelling met 60 frames per seconde. Zo hebben we de ruimte om beelden mooi te vertragen. De meegeleverde behuizing is waterdicht tot 40 meter, uitstekend geschikt voor de nautische sector.

 • Maximale fotoresolutie 4000 x 3000
 • Videoresolutie 4K Cinema
 • Full HD (1080p)
 • HD ready (720p)
 • Frames per seconde in 4K 15p
 • Frames per seconde in Full HD 60p
 • Aantal frames per seconde in HD 120p

DJI Phantom 4 professional

De DJI Phantom 4 Pro drone is de meest veilige drone die er bestaat. De quadcopter is namelijk voorzien van ontwijksensoren waardoor hij objecten herkent en hier met een grote boog omheen vliegt. De camera van de Phantom 4 Pro registreert video in 4K Ultra-HD met 60fps of 1080p Full HD met 120fps. De topsnelheid van de DJI Phantom 4 Pro in sport-modus is 72 kilometer per uur.

 • Framerate (fps) 120
 • Framerate (fps) 120
 • Fotoresolutie 20mp
 • Resolutie 5472 × 3648
 • Gezichtsveld 84°

Drone Pro is in het bezit van een ROC light ontheffing. Dit geeft de klant de zekerheid van veilig vliegen en toegestaan door de luchtvaart autoriteiten.