Drone Pro biedt bedrijfsfotografie voor een breed scala aan gelegenheden. Van een korte foto- of videoreportage van een productpresentatie tot een dag vullende reportage van een compleet evenement. Wij zijn overal inzetbaar! Wij hebben al op menig bedrijfsfeest, opening of beurs gefotografeerd. We bieden complete pakketten voor bedrijfsfotografie en video aan tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Maar ook voor familiefeestjes, een bruiloft, verjaardagsfeest of reünie geldt dat de foto’s de herinneringen helpen vast te houden, ze te laten herleven en ze de gevoelens weer opnieuw wekken. Als middelpunt van het feest kun je niet alles meekrijgen of onthouden. Zo zijn de foto’s zelfs getuige van die momenten die je eigenlijk niet eens écht hebt opgemerkt of heel snel weer vergeten bent. Foto’s en/of een video geven die momenten alsnog (terug).

Afhankelijk van de lokatie kan ook onze drone ingezet worden voor beelden vanuit de lucht. Het maken van een luchtfoto van uw feest evenement ging nog nooit zo eenvoudig en snel maar tegenwoordig kost het maken van een beeldregistratie vanuit de lucht ook relatief weinig. Het geschoten beeldmateriaal is uitermate geschikt voor publicatie op het internet (social media) maar ook voor de gedrukte pers zoals een krant of tijdschrift.

Gebruik van drone of drones voor bedrijfsfotografie, bedrijfsfotografie, productpresentatie, familiefeestje, bruiloft, verjaardagsfeest, evenement, of reünie in loosdrecht, hilversum, ’t gooi, bussum, laren, loenen aan de vecht breukelen en midden nederland.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

DCIM100MEDIADJI_0012.JPG
DCIM100MEDIADJI_0012.JPG